Ipari ingatlan értékbecslés

css templates

Ipari ingatlanok értékbecslése
Az ipari ingatlanok olyan speciális ingatlanok, amelyeket gyártási, szerelési vagy más ipari, technológiai folyamat befogadására, kiszolgálására létesítettek. Ipari ingatlannak minősülnek például a különféle raktárak is, amelyeket különféle termékek tárolására, válogatására és szállítására használnak, illetve a logisztikai központok, amelyek hasonló szerepet töltenek be, a termékek mozgatását segítve a kiinduló és a célállomás között.
Az ipari ingatlanokon belül általában vegyesen oszlanak meg a termelésre és raktározásra, azaz kifejezetten ipari célokra alkalmazott terek, helyiségek, illetve az adminisztrációs célokra használt irodák. A kifejezetten gyártásra berendezett terek is változatosak lehetnek. Lehet szó egyszerű műhelynek berendezett, kisebb, mobil gépekkel felszerelt helyiségekről, csarnokokról, vagy éppen kifejezetten az adott célra épített, nagyméretű gépsorokkal beépített ingatlanokról, nehézipari létesítményekről.
Az ipari ingatlanok közé tartoznak a gazdasági területek és a kereskedelmi szolgáltató területek is.
Fontos, hogy mindig az ipari ingatlan jellegének és az értékelés felhasználási céljának megfelelően készüljön el az értékbecslés.
Az ipari ingatlan értékbecslését a szakmai normáknak megfelelően az Európai Unióban elfogadott szabványok szerint készítjük, az Európai Értékelési Szabvány (EVS) módszertani elveit követve és figyelembe véve a 25/1997 (PM) rendeletben rögzített előírásokat.

Ajánlatkérés

1, Elérhetőségek megadása: 
Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

2, Szolgáltatás kiválasztása/Elképzelés leírása: 
Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz. Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél.

3, Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy :)