Kereskedelmi ingatlan értékbecslés

free site creation software

Kereskedelmi ingatlanok értékelése
Azokat az ingatlanokat, amelyek bérleti konstrukcióban, piaci körülmények mellett hasznosíthatók, jövedelemtermelők, vagy azzá tehetők, befektetési, illetve kereskedelmi ingatlanoknak nevezzük.
Ezek lehetnek kereskedelmi létesítmények, üzletek, bevásárló központok, irodák, irodaházak, parkolási létesítmények, szállodák, éttermek, mozik, színházak, uszodák, rendezvény-központok, stb.
Az értékbecslés során megvizsgáljuk az üzemeltetés feltételeit, és kiszámítjuk az ingatlan hozamalapon számított értékét is.
Az ingatlan értékbecslés ez esetben nagyobb körültekintést és piacismeretet igényel, mely magában foglalja a mikro-, és makrogazdasági mutatók változását, figyelembe veszi a kereskedelmi ingatlanok kínálatát, a közelmúltban lezárult tranzakciókat és a hosszútávú befektetési lehetőségeket.

Ajánlatkérés

1, Elérhetőségek megadása: 
Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

2, Szolgáltatás kiválasztása/Elképzelés leírása: 
Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz. Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél.

3, Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy :)