Szóbeli értékbecsléswebsite templates free download

Ne fizessen többet a lakásért, mint amennyit ér❗
A szóbeli értékbecslés segít❗
Lakásvásárlás előtt áll, és akár már meg is találta álmai otthonát, de nem biztos benne, hogy az valóban annyit ér, amennyiért kínálják, az eladó mégsem hajlandó engedni az árból?
Mivel az ingatlanvásárlás sokak számára életük addigi legnagyobb befektetése, érthető, ha alaposan meggondolják, mire adják ki a pénzt. Senki sem szeretne abba a hibába esni, hogy többet fizet a lakásért, mint amennyi az ingatlan piaci értéke, így nem marad elegendő forrása a felújításra vagy a berendezésre. Ezért a szerződés megkötése előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az ingatlan valóban ér annyit, mint amennyiért tulajdonosa kínálja.
Ne veszítsen az ingatlaneladáson❗
A szóbeli értékbecslés segít❗
Nemcsak vásárlás, hanem eladás előtt is tisztában kell lennünk ingatlanunk értékével.
Érthető, ha minél magasabb áron szeretnénk továbbadni, de ha irreális összeget kérünk érte, akár hónapokig vagy évekig sem találunk rá érdeklődőt! Így hiába lépnénk már tovább, nem tudunk új lakást keresni, hiszen nem áll rendelkezésünkre a szükséges összeg. Ha viszont a gyors értékesítés érdekében áron alul hirdetjük meg az ingatlant, rengeteget veszíthetünk. Ezért szükséges egy független ingatlan értékbecslő szakember hozzáértése, aki segít kiküszöbölni az értékmegállapításból eredő hibákat.
Kérje irodánk segítségét❗

Szóbeli értékelés díja: Jászberényben 10.000,- Ft,                                                   vidéken 10.000,-Ft+kiszállási díjAjánlatkérés

1, Elérhetőségek megadása: 
Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

2, Szolgáltatás kiválasztása/Elképzelés leírása: 
Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz. Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél.

3, Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy :)