Osztatlan közös tulajdon - válás esetén értébecslésdevelop free website

Magyarországon naponta csaknem 50 házasság bomlik fel, és ha mindez még nem volna elég, a felek gyakran óriási hibákat követnek el a procedúra során, amit aztán később nem csak lelkileg, de anyagilag is nyögnek.
A házasság felbontásakor, ha vannak, a gyermekek érdekeit szeme előtt tartva, mindig a gyermekek elhelyezése a legfontosabb kérdés!!!
Ezután következik egy további fontos dolog: a közös vagyon megosztása!
Ezen belül is a legsürgetőbb a közös lakás használatával, illetve tulajdonjogával kapcsolatos kérdések rendezése.
A házastársak osztatlan közös tulajdonába tartozik mindaz, amit a házassági életközösség ideje alatt akár együttesen, akár külön-külön szereztek, kivéve azt, ami valamelyik házastárs különvagyona.
Nem az számít, kinek a nevén van! Gyakran előfordul, hogy egy vagy akár több ingatlan is csak az egyik házastárs nevén szerepel. Ebben az esetben, amennyiben ezeket már az életközösség fennállása alatt szerezték, a másik fél ingatlan-nyilvántartáson kívüli tulajdonosnak minősülhet.
A tisztességes osztozkodás esetén is érdemes szakember segítségét kérni az ingatlan értékének megállapításához, így egyik fél sem károsodik!
Válás esetén azonban sajnos a legritkább esetben egyeznek meg könnyedén a felek. A vagyonmegosztás körül jelentkező véleménykülönbségek miatt azonban a megegyezés akár évekig is elhúzódhat, ha például valamelyik fél úgy érzi, hogy nem kap annyit, mint a másik, ami pedig jogosan megilletné. Ezekben az esetekben különösen ajánlott felbecsültetni az ingatlan értékét hozzáértő szakértővel, így rövidebbre zárható a vita.
Kérje irodánk segítségét!

Ajánlatkérés

1, Elérhetőségek megadása: 
Elsőként arra kérünk, add meg a személyes adataidat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban, illetve azt az e-mail címedet írd be, amit rendszeresen olvasol.

2, Szolgáltatás kiválasztása/Elképzelés leírása: 
Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődsz, többet is megjelölhetsz. Ha gondolod, ide leírhatod pár mondatban, hogy pontosan mit szeretnél.

3, Kattints az "AJÁNLATKÉRÉS" gombra, és készen is vagy :)